demosweb | Het beheersysteem
204
post-template-default,single,single-post,postid-204,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
a

Het beheersysteem

Alle door Demosweb.eu ontwikkelde websites worden voorzien van het door Demosweb.eu in eigen beheer ontwikkelde beheersysteem. Dit wordt ook wel een CMS (content management systeem) genoemd.

Ons beheersysteem maakt het mogelijk om zelf uw website te onderhouden zonder dat hiervoor technische kennis vereist is. Alle wijzigingen die u in het beheersysteem aanbrengt worden direct doorgevoerd op de website. Daardoor is het onderhouden van een website snel, eenvoudig en effectief.

Alle typen onderhoudswerkzaamheden die u in de toekomst zal uitvoeren op uw website kunnen worden ondergebracht in het beheersysteem. Denk daarbij aan het toevoegen of wijzigen van teksten, foto’s, nieuwsberichten of het aanmaken van nieuwe menu-items.

3 Reactie's
 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:05h, 03 juni Beantwoorden

  Proin non cursus ex. Cras quis lacus imperdiet, aliquam nisi rutrum, facilisis magna. Suspendisse elit lorem, gravida sit amet nunc id, fringilla pulvinar nisl. Donec magna libero, rhoncus ac rutrum in, pretium at ante. Praesent semper ac felis sed congue. Proin tristique eros et est porta, eget imperdiet mauris commodo. Quisque elementum massa magna, nec accumsan porttitor.

  • Kaye Classen
   Geplaatst op 13:07h, 03 juni Beantwoorden

   Etiam a tincidunt lorem, sit amet fermentum lorem. Integer eget augue eu tortor dapibus suscipit diam vitaena.

 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:10h, 03 juni Beantwoorden

  Aliquam in lacinia massa. Mauris tempus tortor quis urna aliquet porta. Ut tincidunt elementum sollicitudin. Donec mollis laoreet leo, porttitor fringilla elit congue id. Nulla a tempus purus. Integer maximus dignissim risus at sagittis. Nullam in leo eros turpis qua.

Geef een reactie