demosweb | Uw online strategie
203
post-template-default,single,single-post,postid-203,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
a

Uw online strategie

Afhankelijk van uw doelstellingen kan samen met u gewerkt worden aan een goed doordachte online strategie. De basis van een goede online strategie is het in beeld brengen van uw doelgroep. Door een goed gesegmenteerde doelgroep vast te stellen kunnen de acties worden bepaald die er voor gaan zorgen dat deze doelgroep ook daadwerkelijk uw website gaat bezoeken. Tot deze acties behoren onder andere:

 • Een grafisch ontwerp dat aansluit op de wensen van de doelgroep
 • Technische functionaliteiten die aansluiten op de wensen van de doelgroep
 • Het gericht inzetten van zoekmachine optimalisatie
 • Het gericht inzetten van zoekmachine adverteren
 • Het gericht inzetten van Social Media

Uiteraard gaat Demosweb.eu graag met u aan de slag om ook voor u de juiste online strategie te bepalen!

3 Reactie's
 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:05h, 03 juni Beantwoorden

  Proin non cursus ex. Cras quis lacus imperdiet, aliquam nisi rutrum, facilisis magna. Suspendisse elit lorem, gravida sit amet nunc id, fringilla pulvinar nisl. Donec magna libero, rhoncus ac rutrum in, pretium at ante. Praesent semper ac felis sed congue. Proin tristique eros et est porta, eget imperdiet mauris commodo. Quisque elementum massa magna, nec accumsan porttitor.

  • Kaye Classen
   Geplaatst op 13:07h, 03 juni Beantwoorden

   Etiam a tincidunt lorem, sit amet fermentum lorem. Integer eget augue eu tortor dapibus suscipit diam vitaena.

 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:09h, 03 juni Beantwoorden

  Aliquam in lacinia massa. Mauris tempus tortor quis urna aliquet porta. Ut tincidunt elementum sollicitudin. Donec mollis laoreet leo, porttitor fringilla elit congue id. Nulla a tempus purus. Integer maximus dignissim risus at sagittis. Nullam in leo eros turpis qua.

Geef een reactie