demosweb | Zoekmachine marketing
202
post-template-default,single,single-post,postid-202,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
a

Zoekmachine marketing

SEO staat voor ‘zoekmachine optimalisatie’. Het is het proces om verkeer te krijgen van de ‘vrije’, ‘organische’, ‘redactionele’ of ‘natuurlijke’ zoekresultaten op zoekmachines.

Alle belangrijke zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo hebben primaire zoekresultaten, waar webpagina’s en andere inhoud, zoals video’s of lokale aanbiedingen, worden weergegeven en gerangschikt op basis van wat de zoekmachine het meest relevant voor gebruikers vindt. Betaling is niet betrokken, zoals bij betaalde zoekadvertenties.

Meer SEO Gidsen & Boeken

Een andere uitstekende handleiding is Google’s ‘Starter Guide for Search Engine Optimization’. Dit is een gratis PDF-download die de belangrijkste tips voorziet die Google aan eigen medewerkers verstrekt over hoe ze te zien krijgen. Ook de moeite waard om te controleren is Moz’s Beginner’s Guide To SEO, die u hier vindt, en de SEO Success Pyramid van Small Business Search Marketing.

3 Reactie's
 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:05h, 03 juni Beantwoorden

  Proin non cursus ex. Cras quis lacus imperdiet, aliquam nisi rutrum, facilisis magna. Suspendisse elit lorem, gravida sit amet nunc id, fringilla pulvinar nisl. Donec magna libero, rhoncus ac rutrum in, pretium at ante. Praesent semper ac felis sed congue. Proin tristique eros et est porta, eget imperdiet mauris commodo. Quisque elementum massa magna, nec accumsan porttitor.

  • Kaye Classen
   Geplaatst op 13:07h, 03 juni Beantwoorden

   Etiam a tincidunt lorem, sit amet fermentum lorem. Integer eget augue eu tortor dapibus suscipit diam vitaena.

 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:09h, 03 juni Beantwoorden

  Aliquam in lacinia massa. Mauris tempus tortor quis urna aliquet porta. Ut tincidunt elementum sollicitudin. Donec mollis laoreet leo, porttitor fringilla elit congue id. Nulla a tempus purus. Integer maximus dignissim risus at sagittis. Nullam in leo eros turpis qua.

Geef een reactie