Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/demosweb/domains/demosweb.eu/public_html/wp-content/themes/bridge-child/functions.php on line 73
Demosweb | Het belang van een goede internetverbinding voor bedrijven
Demosweb | Het belang van een goede internetverbinding voor bedrijven
391
post-template-default,single,single-post,postid-391,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Het belang van snel internet wordt steeds belangrijker. Of je nu een consument bent of een onderneming iedereen wilt snel internet, en een van de grootste irritatiepunten is als juist dit niet functioneert.

Uit een onderzoek van ZyXEL is gebleken dat de internetverbinding thuis vaak efficiënter is dan op kantoor. Door de trend van Het Nieuwe Werken is het tegenwoordig gemakkelijk om de internetverbinding op kantoor en thuis met elkaar te vergelijken. Uit het onderzoek is gebleken dat Nederlanders binnen Europa het meest tevreden zijn over de internetverbinding die zij thuis hebben. Nederlanders ervaren thuis minder problemen met de stabiliteit van het internet dan dat zij op kantoor ervaren.

Ook kon er uit het onderzoek geconcludeerd worden dat er een groot verschil zit in de waardering van het internet op kantoor en thuis. Gebleken is namelijk dat ongeveer één op de twee kantoormedewerkers maar tevreden is over de internetverbinding die zij op kantoor hebben. Deze cijfers zijn natuurlijk schrikbarend slecht als je bedenkt hoe veel invloed het internet heeft op de dagelijkse bedrijfsprocessen van een bedrijf.

Glasvezel verbinding op kantoor

Wanneer je er voor wilt zorgen dat je internetverbinding op kantoor sneller wordt dan zou een glasvezelverbinding uitkomst kunnen bieden. Veel bedrijven zien de investering voor glasvezel op kantoor als te duur, terwijl dit toch steeds toegankelijker wordt voor de consument. Maar waarom zou een glasvezelverbinding interessant kunnen zijn voor bedrijven? Het grote voordeel van een glasvezelverbinding is dat je beschikt over een ultrasnel netwerk. Het grote voordeel hiervan is dat jouw medewerkers een stuk efficiënter hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. In deze sterk innoverende en technologische wereld wordt het hebben van een glasvezelverbinding gezien als een absolute must-have voor de toekomst.

Vanwege bovenstaande redenen is het belangrijk voor bedrijven om zich te oriënteren op de mogelijkheden om een glasvezelverbinding te nemen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.