Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/demosweb/domains/demosweb.eu/public_html/wp-content/themes/bridge-child/functions.php on line 73
Demosweb | Uitstraling van je bedrijf
Demosweb | Uitstraling van je bedrijf
393
post-template-default,single,single-post,postid-393,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Bij het opstarten van je bedrijf komen diverse zaken kijken. Zo moet je vaak opzoek naar een pand waar je je bedrijf kunt vestigen, moet je een website oprichten, aanmelden bij de KvK, Etc. Veel zaken waar je als beginnend ondernemer rekening mee moet houden. Geen wonder dat er vaak veel op het pad komt voor een startende ondernemer.

Er zijn natuurlijk diverse zaken die een startende onderneming moet regelen, maar een van de belangrijkste zaken die een bedrijf moet regelen is zijn presentatie (website en panduitstraling).

Je website

Bij iedere startende onderneming is het belangrijk dat ze ervoor zorgen dat hun website optimaal functioneert. Het is namelijk zo dat een groot deel van de verkopen inmiddels via het internet verloopt en daarbij hoort een goed functioneerde website. Hierom hebben wij hier wat tips op een rijtje die kunnen bijdragen aan een goed functionerende website.

  • Zorg ervoor dat je website responsive is. Het is ontzettend belangrijk voor bedrijven dat ze hun website responsive maken. De komende jaren wordt het gebruik van mobieltjes steeds belangrijker bij het bezoeken van websites, en daarom is het belangrijk dat je jouw website daarop afstemt.
  • Wees concreet. Mensen weten bijna altijd waarom ze jouw website bezoeken, ze komen vaak voor je producten en inhoud, of voor wat je vertellen of te verkopen hebt. Ze hebben namelijk een bepaald doel als ze naar je website komen.
  • Gebruik een goede tekengrootte. De voorbije jaren is er veel verandering gekomen in de schermresoluties zijn hoger en schermen worden kleiner. Het gevolg hiervan is dat het ideale design van een paar jaar terug nu niet meer leesbaar is.

Uitstraling pand.

Naast de presentatie van je website is ook je fysieke presentatie ontzettend belangrijk voor (potentiële) klanten. Je pand in namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Wanneer potentiële klanten je bedrijf bezoeken dan wil je natuurlijk professioneel overkomen op deze klanten. Een van de manieren waarop je dit zou kunnen doen is door vlaggenmasten voor je pand te plaatsen. Een van de grote voordelen van een vlaggenmast is dat het zorgt voor een mooie presentatie en het vergroot je merkbekendheid. En daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat je professioneel overkomt op (potentiële) klanten.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.