Demosweb | 3 manieren om jouw bedrijf offline in kaart te brengen
433
post-template-default,single,single-post,postid-433,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Veel ondernemers zetten zich actief in om hun bedrijf online op de kaart te zetten. Met een goede website, accounts op social media en online advertenties kun je de naamsbekendheid van jouw bedrijf inderdaad flink verhogen, maar ook offline is er veel te halen. In dit artikel lees je hoe je jouw bedrijf offline in kaart kunt brengen.

 

Posters

Wil je dat jouw bedrijf een grote naam krijgt in een bepaalde regio? Dan kun je hier posters ophangen. Zeker grote en kleurrijke posters vallen goed op. Door enkele honderden posters op te hangen in een bepaalde regio, zet je jouw bedrijf hier echt op de kaart. Voor je het weet, kent iedereen de naam van jouw bedrijf.

 

Flyers en brochures

Je kunt ook flyers en/of brochures verspreiden om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Flyers en brochures kun je op straat uitdelen, maar ook gewoon bij mensen in de brievenbus doen. Verkoop je een vrij eenvoudig product of een vrij simpele dienst, dan kun je jouw product of dienst best aanprijzen op een flyer. Is je product of dienst wat complexer, dan kun je een brochure gebruiken om hier meer informatie over te geven. In een brochure heb je meer ruimte voor tekst en afbeeldingen. Dit maakt dit communicatiemiddel ideaal voor complexere boodschappen.

 

Vlaggen

Tot slot kun je ook vlaggen laten bedrukken. Zet deze vlaggen bij de ingang van jouw bedrijfspand en iedereen weet dat jouw bedrijf in dit pand gevestigd is. Bovendien zorgen vlaggen voor een grotere naamsbekendheid. Ben je benieuwd wat voor vlaggen je kunt bestellen om jouw bedrijf offline op de kaart te zetten. Klik hier voor het complete aanbod.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.