Demosweb | Creëer een representatieve uitstraling onder je werknemers met deze tips
430
post-template-default,single,single-post,postid-430,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Wil je dat jouw bedrijf een goede indruk achterlaat bij je (potentiële) klanten? Dan is het uiterst belangrijk dat je medewerkers er professioneel en representatief uit zien. Maar hoe zorg je voor een representatieve uitstraling onder je werknemers? Dat lees je in dit artikel. Zo geven we op deze pagina drie tips die jij kunt gebruiken om je medewerkers extra professioneel en representatief te laten ogen.

 

Stel een duidelijk reglement op

Wil je niet dat jouw werknemers zware make-up dragen? Zie je liever geen piercings  en tatoeages op de werkvloer? Mag het haar van je mannelijke werknemers niet te lang zijn? Stel dan een duidelijk reglement op voor je medewerkers. Nu weten je medewerkers precies wat wel en niet gewenst is op de werkvloer. En als iemand een van jouw regels overtreedt, kun je hem of haar gewoon op het reglement wijzen.

 

Koop werkkleding voor je personeel

Je kunt er ook voor kiezen al je medewerkers werkkleding te geven. Werkkleding ziet er niet alleen professioneel en representatief uit, maar zorgt bovendien voor een uniforme uitstraling op de werkvloer. Ook voor je klanten is het hartstikke handig dat je medewerkers werkkleding dragen, want zij kunnen nu goed zien wie er wel en niet bij jouw bedrijf werken.

 

Wil jij professionele en representatieve werkkleding kopen voor je personeel? Bekijk het aanbod en je vindt vanzelf werkkleding die bij jouw bedrijf past en bovendien binnen je budget valt.

 

Laat je werkkleding bedrukken

Wil je jouw werkkleding nog professioneler laten ogen? Laat de kleding dan bedrukken. Je kunt zelf kiezen wat er op de kleding moet staan. Je kunt alleen de naam van je bedrijf op de werkkleding laten drukken, maar je kunt er ook een logo op laten zetten. En heb je een leuke slogan bedacht voor je bedrijf? Dan kun je deze ook op de werkkleding van je medewerkers laten drukken.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.