Demosweb | Een goede website en marketing strategie is essentieel voor elke onderneming
435
post-template-default,single,single-post,postid-435,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Een goede website en marketing strategie is essentieel voor elke onderneming. Het is natuurlijk de bedoeling dat uw klanten of (potentiele) bezoekers uw bedrijf snel online kunnen vinden. Het is ook belangrijk dat zij antwoord en/of informatie krijgen op hun vraag. Hieronder delen wij een aantal tips om uw website SEO-proof te maken.

SEO (Search Engine Optimization) is een bekend begrip in de online marketing wereld. Zoals hierboven is beschreven is het continu optimaliseren van uw website een must. Op deze manier haalt u hier uiteindelijk meer rendement uit, zoals meer sales en bezoekers.

Zoekwoorden
Het gebruik van zoekwoorden is belangrijk, zodat bezoekers uw website sneller kunnen vinden. Het is van belang dat u weet naar welke zoekwoorden vraag naar is. Hierna kunt u makkelijker de juiste informatie verschaffen aan de bezoeker.
Tip: gebruik niet te veel dezelfde zoekwoorden op een pagina. Een zoekmachine kan dit namelijk zien als spam en er is ook een mogelijkheid dat uw website een penalty hiervoor krijgt.

Relevante content
Blijf de content op uw website updaten. Dit kunt u doen door middel van blogs of nieuwsartikelen schrijven. Houd in uw achterhoofd dat het relevante SEO teksten dienen te zijn met een gedoseerd aantal zoekwoorden. Zorg er ook voor dat de pagina er gestructureerd uit ziet met kopjes en duidelijke titels.

– Geen misleidende informatie
Zo nu en dan komt het wel eens voor dat bepaalde websites alleen online staan om bezoekers te lokken met incomplete informatie. Wellicht zal dit op een korte termijn mooie resultaten geven, maar op lange termijn heeft dit enkel nadelige gevolgen voor uw website. Hiervoor geldt ook dat de meta titel en beschrijving in de zoekmachine duidelijk moet zijn en niet te lang.

– Website analyseren en checken
Het gebruik van bepaalde tools kunnen u meer inzicht geven. Denk bijvoorbeeld aan Google Analytics; hiermee krijgt u gedetailleerde informatie over uw bezoekers, waar zij vandaan komen en welke pagina’s het meest bezocht zijn. Een ander voorbeeld van een handige tool is Google Webmastertools. Hiermee kunt u zien hoe hoog u op een bepaald zoekwoord rankt en hoeveel kliks dit voor uw website oplevert.

Bent u nieuwsgierig geworden of uw website aan alle eisen voldoet? Doe hier de check en wij analyseren gratis uw website op meerdere SEO punten.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.