Demosweb | Online Marketing met expertise in SEO
450
post-template-default,single,single-post,postid-450,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

SEO (Search Engine Optimazation) ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd is een proces waarbij je probeert jouw website zo hoog mogelijk in het organische gedeelte van Google te ranken. Hierdoor kom je op een hogere positie in Google wat resulteert in meer verkeer. Uiteindelijk resulteert meer verkeer weer in meer potentiële targets en wellicht sales. We zullen nu kort stil staan bij een aantal aspecten die van cruciaal belang zijn.

 

Als eerst hebben we te maken met de zogenoemde onpage optimalisatie. Tijdens dit proces  worden de teksten zo geschreven dat ze enerzijds goed vindbaar zijn voor Google en anderzijds goede kwaliteit bieden aan de potentiële lezers. Hiermee sla je eigenlijk twee vliegen in een klap. Vervolgens moeten de META’s goed gezet worden.

 

Na de onpage optimalisatie moet men linkbuilden. Linkbuilden is een proces waarbij je zoveel mogelijk links laat verwijzen naar jouw website met een bepaald zoekwoord. Hierdoor stijgt het desbetreffende zoekwoord. Het is echter wel belangrijk om naar de kwaliteit van de links te kijken. Kwalitatieve links worden beoordeeld en spam links van lage waardes worden juist afgestraft. Vanwege dit omslagpunt besluiten bedrijven steeds vaker om hun online marketing te laten uitbesteden bij een bedrijf zoals Stramark online marketing bureau.

 

Het uitbesteden van online marketing is natuurlijk erg goed, aangezien bedrijven de kennis en expertise van de onderwerpen hebben. Echter, raden wij altijd aan om nauwkeurig te kijken naar de informatie en het bedrijf waarmee je potentieel zaken doet. Het bedrijf moet enerzijds transparant zijn en anderzijds ook resultaat bieden.

 

Het is natuurlijk moeilijk om de juiste partij te kiezen. Daarnaast is het ook lastig om rekening te houden met een aantal factoren. Wij raden je daarom aan om vrijblijvend contact met ons op te nemen indien je in zee wilt gaan met een online marketing bureau. Wij zullen je alle informatie geven zodat jij de juiste keuze kunt maken!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.