Demosweb | Overal inloggen op je e-mail? Ontdek hoe het moet
op zoek naar een goede e-mail provider en goede software om je e-mail overal te bekijken? Ontdek hoe het moet.
465
post-template-default,single,single-post,postid-465,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Wanneer je aan de slag gaat met je eigen website, is het ook goed om na te denken via welk programma jij je e-mail gaat gebruiken. Tegenwoordig heb je wat dat betreft keus genoeg; er zijn e-mailprogramma’s die naast het checken en versturen van berichten ook nog andere extra functies hebben, maar veel ondernemers maken ook nog gebruik van een e-mailadres van hun eigen provider. Wij zetten de handigste programma’s voor je op een rijtje.

Thunderbird

Een van de meest bekende programma’s op het gebied van e-mail is Thunderbird, en dan hebben we het niet over de televisieserie uit de jaren 70. Met dit e-mail programma kan je overal online inloggen en je e-mail bekijken. Het grote voordeel is dat je veel verschillende functies hebt, die ook nog eens gratis beschikbaar zijn. Het programma is gemaakt door Mozilla, ook bekend van de internetbrowser Firefox.

Outlook

Een van de meest bekende programma’s op het gebied van e-mail is Outlook. Dit programma is gemaakt door Microsoft en daar zijn we natuurlijk allemaal wel bekend mee. Voorheen maakten veel mensen gebruik van e-mail provider Hotmail.com, deze dienst is enigszins gestopt en ook ondergebracht onder de Outlookdienst van Microsoft. Als je gebruik maakt van het betaalde Outlook programma dan kan je bovendien overal online inloggen op webmail.

E-mail via je eigen provider

Als je een internetabonnement afsluit dan krijg je daar in de meeste gevallen ook een e-mail adres bij. Dit vinden de internetproviders handig omdat ze je dan kunnen mailen vanaf het moment dat je gebruik maakt van de internetprovider. Het bedrijf kan je dan niet alleen de financiële informatie toesturen, maar ook eventuele aanbiedingen. Veel mensen kiezen voor gemak, en kiezen er daarvoor voor om gewoon gebruik te maken van het e-mailadres dat ze gratis krijgen bij het afsluiten van een internetabonnement.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.