Website Design & Development

Website ontwerp – lege leisteen Uw website is het belangrijkste onderdeel van uw marketingplan. Het is de centrale hub voor uw messaging en inhoud marketing inspanningen. Alle andere marketingmaterialen zouden het verkeer moeten ondersteunen en naar uw website leiden. Aangezien websiteontwerp en ontwikkelingstechnologie in de loop der jaren is gegroeid, heeft u nu meer digitale marketinginstrumenten dan ooit tevoren.

Sociale media, blogs en mobiel laten bedrijven en non-profitorganisaties toe om gebruikers gemakkelijk te richten en omzetten door ze naar een goed ontworpen website te sturen met een positieve gebruikerservaring of UX.

Wij werken samen met u om een gebruikerservaring te ontwikkelen die waarde voor uw publiek biedt. Waarde betekent herhaling bezoeken en verwijzingen via sociale media en andere kanalen. Met behulp van onze jarenlange ervaring en onderzoek worden de webdesign- en ontwikkelingsoplossingen van Wood Street aangepast om u te helpen uw digitale marketingdoelen te behalen.

Onze Diensten

UI / UX en Web Design

Onze in-house, bekroonde web- en grafische ontwerpers erkennen het feit dat bruikbaarheid, functionaliteit en visualisatie de drie belangrijke factoren zijn van een applicatie-interface of website. Wij werken samen met u om ervoor te zorgen dat uw digitale marketingdoelstellingen worden gerealiseerd met de ontwerpen die we creëren.

HTML / CSS Ontwikkeling

HTML en Cascading Style Sheets (CSS) vormen de basis van al onze webdesign projecten. Het is van groot belang dat elke site die we ontwikkelen goed georganiseerd zijn, met behulp van de nieuwste HTML- en CSS-standaarden. De W3C-normen die we gebruiken, evenals het basiswerk voor optimale zoekmachinebelichting.

Blog Design en RSS Integratie

Ze zijn een geweldige bron voor trefwoord rijke voorwaarden en kunnen een positieve impact hebben op de zoekmachine optimalisatie of SEO van uw website. Blogs via content marketing zijn uitgegroeid tot een waardevol onderdeel van elke digitale marketingstrategie.

Social Media Integration

Het gebruik van tools zoals Twitter, LinkedIn en Facebook kan uw marketing inspanningen verbeteren, met uw website als centrale marketing hub. De inhoud die met deze tools wordt geplaatst, kan ook worden geïntegreerd in blogs en RSS-feeds, waardoor uw content-ontwikkelingsinspanningen automatisch worden stroomlijnd.

Inhoud Ontwikkeling en Marketing

Content marketing is een cruciaal onderdeel voor elke digitale marketingcampagne. Succesvolle digitale marketingplannen zijn net zo goed als de inhoud die u produceert en de gereedschappen die u gebruikt om deze te produceren. U heeft een content management systeem (CMS) zoals WordPress of Drupal nodig om tred te houden met de snel bewegende wereld van marketing vandaag.

Website onderhoud

Een andere dienst die wij onze klanten aanbieden, is het onderhoud van websites. Via deze service kunnen wij u aanbevelingen verstrekken om uw marketingdoelstellingen te bereiken, eenvoudige tekstupdates te maken, evenals extra pagina’s van inhoud toe te voegen om u te helpen bij uw SEO-inspanningen.

Technologieën

Wij ontwikkelen voornamelijk in Ruby in combinatie met het framework Ruby on Rails. Bij ons is werken met HTML, CSS en Javascript een standaard, maar ook gebruiken we technologieen zoals ElasticSearch, Redis, PostgreSQL en Amazon SQS.