Demosweb | Over ons
264
page-template-default,page,page-id-264,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Goed werk

DemosWeb.eu bestaat al sinds 1999. In de loop der jaren heeft de markt weer veranderd en we hebben ook onze dienstverlening aangepast. In 2016 betaalden we extra aandacht te bepalen, in samenwerking met het hele team Webton hoe we willen, waarom we doen wat we doen en wat we goed?

Onze filosofie is om te definiëren en te navigeren door de cursus is absoluut niet iets wat de aannemer kan, want we zijn allemaal DemosWeb.eu. Leuk om te gaan werken en terug te komen met een energieke en tevreden gevoel na een dag thuis, in staat om Webton voorop.

Uit onderzoek blijkt dat tevreden medewerkers meer betrokken, creatief en ondernemend. Daarom besteden we veel aandacht DemosWeb.eu voor mens en bewakers Sasja Abbenhues (chief dienst officer van geluk) dat het team is blij om te werken en terug naar huis vol energie. Zorg ervoor dat iedereen met een passie om bij te dragen aan de digitale succes van onze klanten is wat haar motiveert. In 2016 ging zij met de overgang Webton Goed werk DemosWeb.eu. En in 2017, ze houdt van lekker aan het werk thema op de agenda!

U wilt met DemosWeb.eu werken?

DemosWeb.eu is een professionele kwaliteit leverend agentschap, voor onze klanten staat onze servicedienst voorop. Onze klanten moeten tevreden kunnen zijn met onze servicedienst en ervaring die wij aan hen verlenen/geven. Dit is alleen mogelijk als we een vrolijke, enthousiaste en comfortabele kantoor te bieden hebben. Hoe kunnen we het elke dag? Door ervoor te zorgen dat onze mensen doen waar ze goed in zijn. Als je doet wat je goed bent, is het werk eenvoudig. bij ons kost een dag geen energie, maar het geeft juist energie. Wij zijn van mening dat tevreden medewerkers en een prettige werksfeer heel belangrijk zijn, voor zowel klanten als het team. Omdat wij een nauwe band hebben binnen het team, zijn de geleverde diensten altijd goed. Wij doen er overigens ook alles aan om nauw samen te werken met de klant, zodat we soepel het project door kunnen en het succesvol afsluiten.

Twijfelt u?

De digitale wereld groeit enorm snel, misschien wel wat te snel. Wij van DemosWeb.eu begrijpen dat het misschien voor uw bedrijf wat te snel gaat. Wij zouden uw zorgen dus uit handen kunnen nemen! De digitale wereld (internet) kun je niet meer wegdenken, het komt in allerlei vormen en apparaten. Kijk is om u heen, bijna iedereen is bezig met zijn/haar mobiele toestel of laptop/pc. Wij van DemosWeb.eu snappen dat het heel eng/spannend is omdat u toch anders gewend bent, wij kunnen u helpen met dit probleem! Wij maken nog steeds gebruik van de marketinginstrumenten, maar dan in de digitale wereld. Wij maken gebruik van o.a. social media, blogs en manieren op de mobiele telefoons. Dit zijn kanalen die tegenwoordig gunstig zijn voor u, alleen zo komt u erachter wat uw gebruikers achten van uw website, dienst en/-of product.

Social media;

Twitter, Facebook, LinkedIn, google plus en-/of YouTube noem het maar op, je hebt momenteel heel wat social media platformen, die hierop genoemde platformen zijn wereldwijd bekend. Wij van Demosweb.eu zullen hier gebruik van maken om uw bedrijf een bekendheid te geven in de digitale wereld.