Waarom een website laten maken als je er ook een kan huren?

Veel mensen weten dat er verschillende programma’s en diensten zijn voor een gratis website te maken. Een gratis website klinkt allemaal mooi en netjes maar in werkelijk kun je met een gratis website nauwelijks iets. Je moet je vaak houden aan basisdingen en je kunt je eigen lay-out vaak niet gebruiken en dat is wel jammer dat de kwaliteit van jouw dienst, dat de kwaliteit vervaagt. Een website laten maken van een degelijke provider is tijdrovend en kost vaak bakken vol geld en de kans dat jouw website dan bovenaan de google site staat is miniem en eigenlijk vandaag de dag niet meer haalbaar. Een website die je als eerste kunt vinden in google is vaak wat ouder en is er een hoop in geïnvesteerd en brengt meestal op die positie goed zijn geld op. Voor gedegen advies en een website op maat kun je het beste bij IYFM terecht. Zij helpen je verder met online marketing, hoge posities in Google en maatwerk webdesign.

Server beveiliging

Website laten maken en p/m huren

Web optimalisatie

Geld besparend

Wat kun eigenlijk met je huur site?

De website die je dan huurt van ons is vaak een vast thema zodat u er gemakkelijk mee overweg kunt. Je kunt natuurlijk je eigen gegevens telefoonnummer, adres, foto’s enz erop zetten. Wij hebben al ruim wat voorbeelden van mensen die bij ons een website huren voor bij-voorbeeld de bouwsector, verzekeringen, winkels etc. Bij ons is het dus mogelijk om een website te huren voor alle doeleinden. Je kunt op elke website jouw eigen persoonlijke gegevens neerzetten of die van de zaak alles kunnen wij voor u doen.

Als u een website wilt huren kun u altijd contact met ons opnemen en wij zorgen ervoor dat jouw website online komt en ook bovenaan in de google zoekmachine komt te staan dit is wat wij te bieden hebben.

Een positie 1 website huren, Neem contact met ons op vandaag

Ooit al eens van een website huren gehoord? Nee?

U kunt een website huren voor minimaal 6 maanden. Het voordeel is dat je bij ons een website kunt huren tegen de kostprijs, die is een stuk lager dan je een eigen website zou beginnen namelijk: je betaalt de opstartkosten die 1500 euro bedragen en wat nog een voordeel is: je betaalt maar liefst 500 euro voor een professionele website laten maken met alles erop en eraan per maand incl super positie’s in google. Bij ons heb je dus zekerheid dat jouw website je ook het geld gaat opleveren wat je erin steekt eruit zal halen.Het is niet zo dat mensen moeten gaan zoeken waar op de google site jouw website te vinden is. Gewoon jouw website zoekwoorden in google ingeven en dan staat die netjes bovenaan te blinken boven alle andere websites en dat is wat je wilt toch?